Koledar poročanja
September 2022
PonTorSreČetPetSoNe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
 

 

TEMA MESECA

Dostop do pregleda obveznosti za poročanje za tekoči mesec tukaj

Vsi moduli:

PRIMERA:

ČLANKA

  POJASNILI

  Modul profi plus, MSRP in premium

  VIDEO

  Modul premium:

  Test

   

  BREZPLAČNO E-GRADIVO

  Davki, dajatve in ekonomske informacije o poslovanju z Nemčijo.
  Prenesite brezplačno e-gradivo.

   

   

  Strokovni portal Davki in računovodstvo

  Kako začeti delo s portalom Davki in računovodstvo?

  Delo s strokovnim portalom je enostavno, varno in zanesljivo, predvsem pa prilagojeno vsakemu posamezniku. Na enem mestu so zbrane najkvalitetnejše strokovne informacije, brez nepotrebnega balasta.

  Strokovne informacije, objavljene na portalu Davki in računovodstvo, so preverjene. V založbi Verlag Dashöfer sledljivost informacij zagotavljamo tako, da brez izjeme navajamo vir in datum nastanka dokumenta. Tako ste vedno lahko prepričani, kdaj je strokovna informacija nastala in kdo jo je napisal.

  Pomoč za delo s strokovnim portalom

  Tehnične predpostavke

  Portal Davki in računovodstvo je optimiziran za računalnike MAC in PC. Za uporabo portala potrebujete spletni brskalnik, ki podpira Adobe Flash, sicer pa niso potrebni nobeni drugi vtičniki za brskalnik.  Podprti so naslednji spletni brskalniki: Internet Explorer od različice 8.x dalje z izklopljenim kompatibilnim načinom, Mozilla Firefox od različice 10.x dalje, Google Chrome ter Apple Safari.

  Kako lahko dostopam do člankov, označenih s?

  => Naročnik strokovnega portala Davki in računovodstvo:
  Če ste že naročnik strokovnega portala Davki in računovodstvo in bi želeli dostopati do vseh informacij, ki vam jih vaš modul omogoča, se v portal prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom.

  => Registrirani uporabnik:
  Če ste že registrirani uporabni (prejemate brezplačni e-časopis) in bi želeli koristiti plačljive strokovne informacije in storitve portala Davki in računovodstvo, tukaj naročite dostop po meri. Priporočamo, da se pred naročilom prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom in tako enake prijavne podatke obdržite tudi za plačljive vsebine. Po plačilu vam bodo informacije prosto dostopne.

  => Nov uporabnik:
  Če želite dostopati do vseh vsebin, ki so na voljo na strokovnem portalu Davki in računovodstvo, tukaj naročite dostop po meri.

  Kje se nahajajo moji podatki za prijavo?

  Podatke za prijavo lahko najdete TUKAJ.

  Ali lahko zamenjam svoje uporabniško ime in geslo?

  Svoje uporabniško ime in geslo lahko zamenjate TUKAJ. Prosimo vas, da upoštevate, da podatkovna baza posodobi vsakih 24 ur.

  Kaj naj naredim, če sem pozabil svoje podatke?

  Če ste pozabili svoje uporabniško ime ali geslo kliknite TUKAJ. Podatke vam bomo poslali po elektronski pošti.

  Kaj je garancija ?

  Informacije na portalu Davki in računovodstvo so v skladu s trenutno veljavno slovensko in EU zakonodajo. V primeru zakonskih sprememb člani avtorskega kolektiva posodobijo strokovni članek. Logotip garancija zagotavlja usklajenost besedila s stanjem zakonodaje.

  Se vam prikazuje opozorilo?

  V primeru da imate na računalniku verzijo brskalnika, ki jo strokovni portal ne podpira, boste na to opozorjeni v glavi spletne strani. Strankam nudimo najvišjo kvaliteto brskanja in naprednega iskanja, zato je strokovni portal prilagojen aktualnim verzijam sodobnih internetnih brskalnikov, in sicer:


  Internet Explorer 8 z izklopljenim kompatibilnim prikazom
  Internet Explorer 9 z izklopljenim kompatibilnim prikazom
  Mozilla Firefox od različice 10 dalje
  Google Chrome
  Apple Safari
  Opera

  Test kompatibilnosti vašega računalnika
  Informacije o reševanju težav s kompatibilnostjo

   Potrebujete pomoč?
  Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
  Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
  Input:

  Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih